Lančana vitlaLančano vitlo 1t u EX izvedbi
Lančana vitlaLančano vitlo 2t
Lančana vitlaRučna lančana vitla 5t

Lančana vitla

Lančana vitla STAHL u snažnom i kompaktnom kućištu, a uz to malih dimenzija prilagodljivi su za sve primjene i uz to nezahtjevni u održavanju.

Nijedan drugi proizvođač ne nudi toliko široku paletu lančanih vitla kao STAHL CraneSystems u rasponu od 63 kg do 6.300 kg i uz sve to i u Ex izvedbi.

— ST lančana vitla

Ova lančana vitla su poseban brend STAHL-a sa širokim spektrom primjene i raznovrsnošću izvedbi, od stacionarnih (sa fiksnim ovjesima te kukom ili uškom za ovjes) do voznih (na ručni ili elektromotorni pogon) sa standardnim i ekstra malim veličinama kućišta.

— ST lančana vitla PDF download

— ST lančana vitla presjek PDF download

— STF lančana vitla

STF lančana vitla opremljena su sa frekvencijskim pretvaračima Magnetek. Jedna od najvažnijih sigurnosnih značajki ovog vitla su precizna bezstupanjska kretanja uz zaštitu od nekontroliranih kretnji, npr. proklizavanje kočnice pod opterećenjem ili prekoračanje brzine okretenja motora od maksimalno dopuštenog uslijed potencijalnih kvarova.

U oba slučaja pogon se isključuje i sve kretnje pogona su blokirane što spriječava pad ovješenog tereta i pruža dodatnu sigurnost za rukovatelja od mogućih ozljeda ili oštećenja opreme.

— Ručna lančana vitla

Ručna lančana mogu biti stacionarna sa kukom za ovjes ili u nekolko opcija ručno pogonjenih kolica sa ili bez lančanika. Mogu imati integrirana kolica ili odvojiva od vitla sa kukom za ovjes na kolica.

Produkt-dizalice d.o.o.