Produkt dizaliceOpis za sliku 1
Produkt dizaliceOpis za sliku 2
Produkt dizaliceOpis za sliku 3

O nama

Naša tvrtka zastupnik je njemačke tvrtke STAHL CraneSystems za proizvodnju dizalica / kranova i tvrtki za proizvodnju dizalične opreme. Vršimo isporuku i montažu opreme i pružamo sve vrste usluga vezanih za ovo područje, od savjetodavnih, pružanja tehničkih rješenja do isporuke kompletnih dizalica / kranova za razne primjene.

Sve komponente u našoj ponudi su isključivo njemačke proizvodnje od STAHL CraneSystems-a, što garantira najveće standarde u kvaliteti, sigurnosti i dugotrajnosti komponenti dizalica / kranova. STAHL CraneSystems je jedna od najvećih i najstarijih tvrtki u svijetu za proizvodnju dizalica / kranova i sve opreme za dizalice / kranove.

Iskustvo u proizvodnji od preko 150 godina garancija je kvalitete te ja stavlja na čelo u svjetskoj proizvodnji, naročito komponenti i dizalica / kranova u Ex izvedbi (za prostore s povečanom opasnošću od eksplozivnosti).

Pored visoke kvaltete proizvoda, važna karakteristika je i prilagodljivost i nuđenje rješenja za svaki specifičan slučaj kojem se dizalica / kran mora prilagodit.

Zbog svih ovih karakteristika STAHL CraneSystems surađuje s najvećim svjetskim kompanijama na raznim područjima od automobilske industrije (Mercedes, BMW, Audi, itd.), naftnih kompanija, energetskih postrojenja kompanija kao što su Siemens, ABB, RWE.

Prisutan je u velikim kemijskim postrojenjima Novaritas, Bayer, BASF, te u ostalim industrijama kao npr. papirnoj, cementnoj industriji zatim u najvećim svjetskim ljevaonicama i kompanijama kao što su Bosch, Kärcher, Heidelberg, itd.

Kako u svijetu i Europi tako smo pristuni i u najvećim hrvatskim tvrtkama u raznim područjima primjene.

Ukoliko želite najkvalitetnije i cijenovno pristupačne mosne dizalice / mosne kranove, užetna vitla, električna lančana vitla, ručna lančana vitla, konzolne dizalice, portalne dizalice i ostalu dizaličnu opremu u standardnoj i u Ex izvedbi stojimo Vam na raspolaganju.

Produkt-dizalice d.o.o.